По-късно канцеларията уточни, че Нетаняху е бил приет в спешното отделение

...
По-късно канцеларията уточни, че Нетаняху е бил приет в спешното отделение
Коментари Харесай

Загуба на съзнание: Израелският премиер е в болница frognews.bg

По-късно канцеларията посочи, че Нетаняху е бил приет в незабавното поделение в медицинския център Шеба в събота следобяд, откакто се е почувствал зле.

 

Според източници от медицински център Шеба, на които се базира в. „ " Йерусалим пост " “, министър председателят е изгубил схващане, до момента в който е бил вкъщи си в Кесария и е паднал, като си е блъснал главата.

 

Нетаняху е изпитвал болки в гърдите. От дома си в Кесария той е бил спешно откаран в северната част на страната. Премиерът e бил в цялостно схващане при идването си в болничното заведение, ситуирана покрай Тел Авив.

 

Израелският министър председател се чувствал добре. Подложен е на проучвания, с цел да се ревизира дали мозъкът му не е повреден от рухването и сърдечният му темп е естествен.

 

Твърди се, че един от двамата му синове, Авнер Нетаняху, е в болничното заведение с него, а брачната половинка му Сара Нетаняху също е на път.

 

През октомври 2022 година министър председателят бе отведен в незабавното поделение на медицинския център Шааре Зедек, откакто припадна по време на молитвите Йом Кипур в синагога в Йерусалим.

 

Той бе изписан, откакто всички резултати от направените му проучвания излязоха в норма. 

 
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР